Edukacija u BT Aesthetic Surgery Centru – Aptos lifting niti

dr sci med Brankica Tepavcevic, specijalista plasticne, rekonstruktivne i estetske hirurgije poznata  kao inovativni stručnjak na polju estetske hirurgije, ličnost je koja u svakom smislu može da bude uzor. Kao iskusni specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, stručnu pažnju posvetila je neinvanzivnim i hirurškim tehnikama podmlađivanja lica i oblikovanja tela.

Upravo zato doktorki Brankici Tepavcevic poveren je zadatak da obuči lekare za upotrebu novog i slobodno možemo reći jedinstvenog proizvoda na svetu. Rec je o lifting nitima koje se primenjuju u oblasti dermatologije i estetske medicine kompanije Aptos, koja je prva izumela niti za lifting, zatezanje koze i revitalizaciju koze.  Sama reč „aptos” grckog je porekla (Anti Ptosis), sto znaci anti aging.

Na BT klinici u Knez Danilovoj 58 kao i tokom erdovnog rada tako i tokom održavanja obuke u svemu su ispunjene preporuke struke kada je u pitanju zaštita od COVID19.  Uz sve mere na koje smo se već navikli od dezobarijera, nošenja maski ovoga puta doktorka Brankica odlučila se da se čitav proces obuke u operacionoj sali snima što su doktori na obuci mogli da prate u Sali za konferencije na velikom ekranu.

Za sve dame koje ove godine ne odlaze na more ovo je pravo vreme da se posvete sebi i tako probaju lifting niti koji su zaista jedinstveni proiozvod. Lekari su bili u prilici da se upoznaju sa proizvodima kompanije Aptos i da ucestvuju u sprovodjenju ove metode. Prednosti Aptos lifting niti je to sto su rezultati odmah vidljivi i dugotrajni, istakla je doktorka Brankica Tepavcevic, koja u svom radu vec koristi ovu metodu i svoja iskustva je podelila sa kolegama hirurzima.

procedure

NAŠA LOKACIJA

Kneza Danila 58,
11000 Beograd, Srbija
+381 11 3808754

kontakt@bt-poliklinika.rs

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
od 09.00h do 17.00h