Edukacija – upotreba lasera u cilju uklanjanja znaka starenja, smanjenja akni, ožiljaka i tetovaža

Doktorka Brankica Tepavčević, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u prostorijama BT Klinike organizovala je edukacija kolegama lekarima na temu korišćenja lasera između ostalih i u cilju uklanjanja znaka starenja, smirivanja lica- smanjenje upaljenih akni, kao i za ublažavanje i uklanjanje ožiljaka nastalih od akni.
Edukacija u BT Klinici održana je u skladu sa svim propisanim merama koje je propisao Krizni štab i Vlada Republike Srbije a sve u cilju sprečavanja pandemije virusa COVID 19.
-Edukacija je održana na temu korišćenja elektromagnetnog zračenja u cilju uklanjanja znaka starenja. Koristimo one laserskog tipa, radiofrekventne kao i ultrazvučne. Prvi put naši lekari i polaznici imali su priliku da se upoznaju sa mogućnostima korišćenja energije u svrhu uklanjanja znaka starenja. Laseri koji koriste različite talasne dužine imaju raznovrsne namene. U tu svrhu se koristi određeni laser koji deluje na smirivanje lica- smanjenje upaljenih akni, kao i za ublažavanje i uklanjanje ožiljaka nastalih od akni. Ima mnogo uspeha u ovom lečenju akni i laseri su nam na neki način pomogli da se ovaj vrlo uporan i delikatan problem reši na jedan lakši i bezbolniji način – rekla je dr Brankica Tepavčević.

Jedna od polaznica edukacije koja je održana u BT klinici otišla je sa novim iskustvima koje će upotrebiti u svom daljem radu.
-Sa kolegama sam došla na eduakciju kako bis e upoznala sa “energy based devices”, laserima koji imaju široku primenu u anti aging-u što je meni izuzetno interesantno. Koristi se i za skidanje ožiljaka i tetovaža i imaju široku primenu. Kod ove edukacije mi se sviđa što imali priliku da uz teoriju imamo dosta praktičnog rada. Najbolje je da učite od najboljih .

procedure

NAŠA LOKACIJA

Kneza Danila 58,
11000 Beograd, Srbija
+381 11 3808754

kontakt@bt-poliklinika.rs

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
od 09.00h do 17.00h