EMSCULPT aparat koji čini čuda samo u BT Klinici

Veliko nam je zadovoljstvo da u našoj klinici možemo da ponudimo jedinstveni način  neinvazivnog  oblikovanja tela. Jedini EMSCULPT aparat u regionu nalazi se u našoj BT klinici.

Telo se oblikuje  tokom četiri seanse-treninga i što je veoma važno nije potrebno vreme za  oporavak, nije potrebna priprema pacijenta  niti upotreba anestezije.

EMSCULPT deluje direktno na mišić i zaobilazi kontrolu mozga, tako da može da aktivira do 100% mišićnih vlakana, za razliku od treninga odnosno kod uobičajene sportske aktivnosti kada maksimalno upotrebljavamo 40% voljne aktivacije mišića.

Supramaksimalne kontrakcije mišića proizvode supramaksimalnu lipolizu – oslobadjanje slobodnih masnih kiselina (FFA) koje metabolički dave okolne masne ćelije i uvode ih u apoptozu.

Vežbanje uz pomoć  Emsculpta čini 19% redukcije potkožnog masnog tkiva, 16% povećanja mišićne mase i 11% smanjenje Diastasis recti. Utiče na indirektno smanjenje bola u donjem delu ledja jačanjem jezgra tela kao i samo bolje držanje tela  što je  korisno i mladima i starijima.

Ceo proces se odvija tako što se na željenu regiju postavi aplikator – dvostruki namotaj u aplikatoru jačine 1.8 T naizmeničnim menjanjem polariteta magnetnog polja stvara električne impulse u MOTO-neuronima i aktivira poprečno-prugaste mišiće na kontrakciju koja je jača od Maksimalne Voljne Kontrakcije (MVK) tj. Supramaksimalna kontrakcija.

O učinku treniranja sa Emsculptom pokazala su ispitivanja koja su objavljena u sedam  kliničkih studija, tokom kojih je potvrdilo efekte EMSCULPTA  pre puštanja na tržište, a do sada objavljeno u relevantnim časopisima i na kongresima 20 kliničkih studija.

Do sada je uradjeno  preko 500.000 tretmana EMSCULPT širom planete.

FDA odobreno za korišćenje na 5 regija: stomak, zadnjica, nadlaktice, listovi.

 Preporučuje se 4 tretmana u ciklusu, na 2-3.dan, u dve nedelje završiti ciklus.

Procena rezultata 2-4 NEDELJE NAKON POSLEDNJEG  TRETMANA EMSCULPT. Progres se nastavlja u narednim nedeljama.

procedure

NAŠA LOKACIJA

Kneza Danila 58,
11000 Beograd, Srbija
+381 11 3808754

kontakt@bt-poliklinika.rs

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
od 09.00h do 17.00h