Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom

Malo je žena koje nikada u životu nisu pomislile: „Kad bih samo mogla da malo viška odavde prebacim ovde…“ Ovakve želje redovno pretvaramo u realnost – na vama je samo da odaberete „raspored“!

Transfer masti (Micro Fat Grafting) naziv je za zahvat kojim se masno tkivo pacijenta liposukcijom uzma sa bokova, butina ili stomaka, a zatim se u obliku sitnih kapljica prebacuje u željene regije tela – u ovom slučaju grudi.

Injektiranjem masnog tkiva grudi bujaju na veoma prirodan način. Koža ostaje bez reza i ožiljaka i izbegava se rizik od prisustva stranih tela kao što je silikon. Mogućnosti u postizanju veličine ovom metodom su donekle ograničene, što dalje ide u prilog prirodnom izgledu i osećaju.

Ovom procedurom pacijentu se pomaže na dva načina – smanjuju se masne naslage na kritičnim regijama tela, a grudi se uvećavaju uz zadržavanje njihovog prirodnog izgleda i lepote.

Još jedna prednost uvećavanja grudi ovim putem jeste izuzetno kratak period oporavka, tako da se vraćate svakodnevnim obavezama već nakon tri dana.

ZAKAŽITE KONSULTACIJE
o nama
Pacijenti
POSLEDNJE Vesti
Blog
Brankica Tepavčević održala  edukacije u BiH, Hrvatskoj  i Sloveniji

Brankica Tepavčević održala edukacije u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji

dr sci. med. Brankica Tepavčević – osnivač i vlasnik BT Aestetic Surgery Centra i specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije sa više od 20 godina kliničke prakse, prvi je Aptos trener u Srbiji. Brankica Tepavčević protekle dve

Dr Brankica Tepavčević prvi Aptos trener u Srbiji

Dr Brankica Tepavčević prvi Aptos trener u Srbiji

Na zvaničnom Aptos Instagram nalogu, 27 februara 2021. objavljeno je da se dr Brankica Tepavčević, upravo pridruzila Aptos timu kao internacionalni trener. Ova objava ujedno znači i da je Brankica Tepavčević, zvanično postala prvi  Aptos trener u

Edukacija – upotreba lasera u cilju uklanjanja znaka starenja, smanjenja akni, ožiljaka i tetovaža

Edukacija – upotreba lasera u cilju uklanjanja znaka starenja, smanjenja akni, ožiljaka i tetovaža

Doktorka Brankica Tepavčević, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u prostorijama BT Klinike organizovala je edukacija kolegama lekarima na temu korišćenja lasera između ostalih i u cilju uklanjanja znaka starenja, smirivanja lica- smanjenje upaljenih akni, kao i