O Nama

dr Brankica Tepavčević 

dr sci. med. BrankicaTepavčević – osnivač i vlasnik BT Aestetic Surgery i specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije sa više od 20 godina kliničke prakse.

Internacionalni je educator za aplikovanje lifting niti, stimulatora kolagena i hijalurnoskih filera. Poznata je po transplataciji sopstvenog masnog tkiva kao prirodnog materijala za nadoknadu volumena lica sa visokim regenerativnim potencijalom. Aplikacija lifting niti, mini facelifting, konturiranje lica, uklanjanje znakova starenja, kao i korigovanje nedostataka su još neke od procedura koje su Brankicin zaštitni znak

Pored intervencija lica, godišnje uradi više stotina liposukcija, intervencija povećanja grudi i gluteus sopstvenim masnim ćelijama, kao i reoblikovanje celog tela.

Članica je Međunarodnog udruženja estetskih hirurga – ISAPS, Internacionalnog udruženja dermoskopista – IDS, kao i Udruženja dermoskopista Srbije – UDS. Više o stručnom radu i edukaciji drTepavčević pogledajte ovde.

Autorka je više stručnih radova, objavljenih u svetskim relevantnim naučnim časopisima iz oblasti estetske hirugije, poput Aesthetic Surgery, Aesthetic Plast Surgery, Facial Plast Surgery i mnogih drugih.

dr sci. med.  Brankica Tepavčević poseduje, osim stručnosti, ogrmonu ljubav prema svojoj profesiji, verna je načelima lekarske i ljudske etike i deluje u najboljem interesu pacijenta.

Osnovni princip medicinske etike itekako važi i za estetiku kao deo plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije. Zdravlje je na prvom mestu.
Još jedan antički princip, važan u estetskoj hirurgiji. Sve što je preterano, na licu i telu deluje neprirodno i neadekvatno.
Treba po svaku cenu izbegavati neproverene metode i supstance koje nisu prirodne i mogu naškoditi zdravlju. Era silikona je prošla, prirodne supstance i metode neoperativnog podmlađivanja osvojile su svet, pa je ceo taj proces postao manje bolan, a rezultati neuporedivo bolji i dugotrajniji.
Estetska hirurgija više nije luksuz rezervisan za hirovite zvezde, već svakodnevica u domenu zdravstvene prosvećenosti, nege i kulture tela. Životni i radni vek se produžio i potreba da se izgleda negovano, lepo i privlačno je postala sastavni deo života i brige o sebi, a nikako hir.
Ne smemo zaboraviti da zdrav način života, zdrave navike, nega i fizička aktivnost doprinose izgledu. Izgled nije svrha sam sebi – on doprinosi osećaju zadovoljstva i sigurnosti. Lepota dolazi iznutra, a mi joj možemo pomoći da dođe do svog punog izražaja.

procedure

NAŠA LOKACIJA

Kneza Danila 58,
11000 Beograd, Srbija
+381 11 3808754

kontakt@bt-poliklinika.rs

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
od 09.00h do 17.00h