Reoblikovanje tela neoperativnim procedurama

Nekada je za sreću zaista potrebno malo. Kao, na primer, samo malo manje masnih naslaga i malo zategnutija koža. Za ispunjenje ovih želja imamo jednostavna i brza rešenja – ultrazvučnu kavitaciju i mezoterapijske koktele za oblikovanje kritičnih regija, i injektiranje lifting niti za zatezanje kože na željenim delovima tela.

Ultrazvučna kavitacija odličan je izbor za smanjenje masnih naslaga i/ili celulita sa problematičnih regija koja vam zadaju najviše glavobolje. Najčešće su to ruke, stomak, bokovi, zadnjica, noge ili listovi.

Prvi efekti su vidljivi već nakon jednog tretmana, ali je za prave rezultate potrebno ponoviti proces između 4 i 10 puta, u zavisnosti od veličine tretirane regije i količine naslaga kojih želite da se oslobodite. Tretmani se rade u razmacima od nedelju dana kako bi se razložene masne naslage prirodnim putem postepeno izbacile iz organizma.

Mezoterapijski kokteli su veoma efikasni u lečenju celulita. Ukoliko se u koktel dodaju lipolitici – supstance koje razlažu masne ćelije – lokalizovane naslage postepeno nestaju sa ugroženih regija.

Važno je naglasiti da se mezoterapijom ne skidaju kilogrami – njih smanjujemo vežbanjem i pravilnom ishranom – već se telo reoblikuje smanjivanjem lokalizovanih masnih naslaga. U zavisnosti od individualnog slučaja, potrebno je uraditi između 4 i 8 tretmana.

Silhouette Soft niti omogućavaju da se koža podigne i zategne bez operacije, brzo, bezbolno i bez perioda oporavka. Ovim postupkom koža se povlači u željenom smeru i samo jednim parom providnih i tananih niti podiže se za 1-1,5 cm bez upotrebe noža. Soft niti preoblikovaće opuštena kolena, zategnuti i podići zadnjicu i bokove, smanjiti višak kože na stomaku, a mogu da podignu i grudi.

Broj niti, pa samim tim i cena, zavisi od površine kože koju je potrebno zategnuti. Postupak se obavlja pod lokalnom anestezijom i bezbolan je, a efekat je vidljiv odmah. Niti se razgrađuju godinu i po dana nakon tretmana, a za sobom ostavljaju novostvoreni kolagen koji čini kožu dodatno elastičnom.

ZAKAŽITE KONSULTACIJE
o nama
Pacijenti
POSLEDNJE Vesti
Blog
Brankica Tepavčević održala  edukacije u BiH, Hrvatskoj  i Sloveniji

Brankica Tepavčević održala edukacije u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji

dr sci. med. Brankica Tepavčević – osnivač i vlasnik BT Aestetic Surgery Centra i specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije sa više od 20 godina kliničke prakse, prvi je Aptos trener u Srbiji. Brankica Tepavčević protekle dve

Dr Brankica Tepavčević prvi Aptos trener u Srbiji

Dr Brankica Tepavčević prvi Aptos trener u Srbiji

Na zvaničnom Aptos Instagram nalogu, 27 februara 2021. objavljeno je da se dr Brankica Tepavčević, upravo pridruzila Aptos timu kao internacionalni trener. Ova objava ujedno znači i da je Brankica Tepavčević, zvanično postala prvi  Aptos trener u

Edukacija – upotreba lasera u cilju uklanjanja znaka starenja, smanjenja akni, ožiljaka i tetovaža

Edukacija – upotreba lasera u cilju uklanjanja znaka starenja, smanjenja akni, ožiljaka i tetovaža

Doktorka Brankica Tepavčević, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u prostorijama BT Klinike organizovala je edukacija kolegama lekarima na temu korišćenja lasera između ostalih i u cilju uklanjanja znaka starenja, smirivanja lica- smanjenje upaljenih akni, kao i