Povećanje zadnjice sopstvenim masnim tkivom

Malo je žena koje nikada u životu nisu pomislile: „Kad bih samo mogla da malo viška odavde prebacim ovde…“ Ovakve želje redovno pretvaramo u realnost – na vama je samo da odaberete „raspored“!

Transfer masti (Micro Fat Grafting) naziv je za zahvat kojim se masno tkivo pacijenta liposukcijom uzma sa bokova, butina ili stomaka, a zatim se u obliku sitnih kapljica prebacuje u željene regije tela – u ovom slučaju zadnjicu.

Injektiranjem masnog tkiva zadnjica buja na veoma prirodan način. Koža ostaje bez reza i ožiljaka i izbegava se rizik od prisustva stranih tela kao što je silikon, a moguće je čak i odabrati oblik. Globalni trend danas je zadnjica u obliku srca, pa nam se najveći broj pacijenata obraća upravo sa ovakvim zahtevom.

Ovom procedurom pacijentu se pomaže na dva načina – smanjuju se masne naslage na kritičnim regijama tela, a zadnjica se uvećava i oblikuje po želji.

Još jedna prednost oblikovanja zadnjice ovim putem jeste izuzetno kratak period oporavka, tako da se možete vratiti svakodnevnim obavezama već nakon tri dana.