Reoblikovanje tela neoperativnim procedurama

Nekada je za sreću zaista potrebno malo. Kao, na primer, samo malo manje masnih naslaga i malo zategnutija koža. Za ispunjenje ovih želja imamo jednostavna i brza rešenja – ultrazvučnu kavitaciju i mezoterapijske koktele za oblikovanje kritičnih regija, i injektiranje lifting niti za zatezanje kože na željenim delovima tela.

Ultrazvučna kavitacija odličan je izbor za smanjenje masnih naslaga i/ili celulita sa problematičnih regija koja vam zadaju najviše glavobolje. Najčešće su to ruke, stomak, bokovi, zadnjica, noge ili listovi.

Prvi efekti su vidljivi već nakon jednog tretmana, ali je za prave rezultate potrebno ponoviti proces između 4 i 10 puta, u zavisnosti od veličine tretirane regije i količine naslaga kojih želite da se oslobodite. Tretmani se rade u razmacima od nedelju dana kako bi se razložene masne naslage prirodnim putem postepeno izbacile iz organizma.

Mezoterapijski kokteli su veoma efikasni u lečenju celulita. Ukoliko se u koktel dodaju lipolitici – supstance koje razlažu masne ćelije – lokalizovane naslage postepeno nestaju sa ugroženih regija.

Važno je naglasiti da se mezoterapijom ne skidaju kilogrami – njih smanjujemo vežbanjem i pravilnom ishranom – već se telo reoblikuje smanjivanjem lokalizovanih masnih naslaga. U zavisnosti od individualnog slučaja, potrebno je uraditi između 4 i 8 tretmana.

Silhouette Soft niti omogućavaju da se koža podigne i zategne bez operacije, brzo, bezbolno i bez perioda oporavka. Ovim postupkom koža se povlači u željenom smeru i samo jednim parom providnih i tananih niti podiže se za 1-1,5 cm bez upotrebe noža. Soft niti preoblikovaće opuštena kolena, zategnuti i podići zadnjicu i bokove, smanjiti višak kože na stomaku, a mogu da podignu i grudi.

Broj niti, pa samim tim i cena, zavisi od površine kože koju je potrebno zategnuti. Postupak se obavlja pod lokalnom anestezijom i bezbolan je, a efekat je vidljiv odmah. Niti se razgrađuju godinu i po dana nakon tretmana, a za sobom ostavljaju novostvoreni kolagen koji čini kožu dodatno elastičnom.