Vesna Radosavljević zaštitno lice BT Aesthtetic Surgery Centra

Vesna Radosavljević, dugogodišnji je TV voditelj. Savršenom dikcijom i šarmom, pravi je simbol dobrog govora i jedna od onih koja postavlja  standarde kada su u pitanju televizijski voditelji.  Vesna Radosavljević nam je otkrila zašto je poverenje poklonila upravo Brankici Tepavčević i BT Klinici.

Želeći da ostane pre svega verna sebi, Vesna Radosavljević, zaštitno lice RTS-a  brigu o svom licu prepustila je dr sci. med. Brankici Tepavčević, specijalisti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije sa više od 20 godina iskustva, vlasnici  BT Aesthetic Surgery Center u Beogradu.

–Dugo sam tražila kliniku u kojoj bih nešto promenila na sebi. Nisam bila sigurna šta je to što želim i zato mi je bio potreban stručnjak koji zna svoj posao i koji će me svojim savetima uputiti na pravu proceduru. Bila mi je jasna samo jedna stvar, a to je da ne želim da budem kao mnoge devojke, sa napućenim usnama, previše naglašenim jagodicama i da odišem tim neprirodnim izgledom. Takođe bilo mi je važno da nakon nekog vremena sve to što je rađeno ne nestane. Osim toga odnos koji stvarim sa svojim lekarom, je od presudne važnosti, jer se vi ustvari prepuštatetom nekom da radi na vašem licu.

procedure

NAŠA LOKACIJA

Kneza Danila 58,
11000 Beograd, Srbija
+381 11 3808754

kontakt@bt-poliklinika.rs

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
od 09.00h do 17.00h